05.11.2014
Prima "bucurie". Dupa un drum cu peste 15 limitatoare de viteza am inceput sa aud un zgomot puternic la esapament. Micra mea incepuse sa sune intradevar a... Sport+.
Dupa cercetari amanuntite ce au in constat in punerea unui genunchi jos si impingerea tobei am realizat ca se misca liber si o sustin doar prinderile de cauciuc, nu si teava care vine din toba de mijloc.
Am inceput imediat cautari pe internet. Ii gasesc pe niste isteti - eurocarparts.co.uk - cu toba la 25 lire. Ptiu, ca norocos mai sunt, mai ieftin decat sudata. Mailuri peste mailuri, rahat, toba lor era rotunda, mie imi trebuie cea patratoasa. Zilele trec. Mama masii! Gasim alta mai scumpa, se potrivea la poze, o comand. Next day delivery. Dupa trei-patru zile ii sun. "Bai nene, nu mi-a ajuns toba". Da, imi raspunde NEAMTUL intr-o engleza asemanatoare cu a mea, "e o problema cu plata". Ca am platit cu un card de debit, ca sa le trimit poza cu cardul si IC-ul meu sau sa-mi fac Paypal si sa fac nu stiu ce tranzactii. "Sa fiisanatos nenica, anulam tot, imi dati banii inapoi." "Ca poate dura pana la..." "Bai baiatule, anulam acum, nu va dau nici un cent. Next day delivery =/= next day dispatch."
Dupa toti nervii cu astia am sunat la un service de langa mine, autorizat Bosch programam pt data de 17. Top noch, imi zic.
17.10.2014
Bucuros nevoie mare. La ora 9:30 primesc un telefon. "Am primit toba gresita" - adica aia rotunda. "E vineri, e prea tarziu sa ne vina alta astazi. Ramane pe luni."
21.10.2014
In fine, luni a venit alta, mai scumpa, da' buna. Nervi. Am programat pt marti. Duc masina marti si le zic: toba, 3l ulei 5W30 sintetic, filtru ulei, lichid de frana DOT4 sa-l schimbe, sa-mi verifice bujiile.
Ce a rezultat:
- inlocuit toba finala, testat la cald;
- inlocuit prinderea la imbinarea tevelor;
- inlocuit ulei 10W40 semisintetic 3.5 litri;
- inlocuit filtru ulei; (MANN in conditiile in care ei sunt autorizati Bosch)
- inlocuit saiba de la surubul de unde lasi sa curga uleiul - nu-mi vine acum cum ii zice;
- inlocuit lichid de frana DOT4, aerisit, testat;
- inlocuit becurile de semnalizare pe spate pt ca erau incolore si nu oranj.
Draci si nervi ca au pus uleiul gresit, ca au completat pana la maximul jojei, etc. Nu am scos-o la capat, trebuia sa reprogramez masina, alt balci. Am lasat-o moarta. Mile 41050
Edited by Nebunu R, 06 March 2015 - 06:15 PM.