Jump to content


Photo

Dezinfectare\Igienizare clima si habitaclu masina in Arad si judetele vecine


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Wynns

Wynns

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 10 July 2009 - 01:48 AM

Buna ziua, as dori sa va prezint urmatorul serviciu :

Suntem 2 amici pasionati de masini, dar asta nu e important :newblush:, ce e important e ca executam in Arad dar si in judetele vecine daca va adunati mai multi igienizare\dezinfectare a instalatiei de climatizare a automobilelor folosind solutia profesionala Wynn's Aircomatic II.


Probabil ca stiti foarte bine sau ati patit sa va doara cap-ul dupa un drum cu clima pornita, sau ati dobandit afectiuni ale cailor respiratorii, sinuzita, etc sau ati patit intr-o zi cu canicula ca din gurile de ventilatie sa primiti un miros foarte urat.
Mediul racoros si intunecat din sistemul de climatizare in special evaporatorul este un adevarat Ibiza pentru bacterii, care se dezvolta si patrund in habitaclul masinii odata cu fluxul de aer al AC-ului putand provoca boli serioase, sa nu mai vb de copii.


Wynn's Aircomatic II consta intr-un aparat profesional care vaporizeaza prin ultrasunete o substanta special conceputa numita Airco Clean, transformand-o intr-o "ceata" care este circulata prin instalatia de climatizare a masinii si prin interiorul acesteia, eliminand microorganismele ( mucegai, ciuperci, fungii, bacterii, etc ) si mirosurile produse de acestea pe care foarte multi le primim in "nas" vara cand dam drumul la clima intr-o zi cu canicula.

Pe langa acest lucru, elimina mirosurile din interiorul habitaclului cum ar fi mirosul de tutun pentru cei fumatori, mirosurile produse de resturi de alimente ratacite, de la umezeala si mizeria adusa pe incaltaminte si care se impregneaza in mocheta, tapiterie, plafon si alte mirosuri.

O sedinta dureaza in jur de 15-20 minute. Se foloseste un flacon intreg de substanta la o masina.

O sedinta costa 100 de lei, iar partea buna e ca venim noi la voi, stabilim o locatie unde sa ne intalnim, de ex o parcare undeva in aproape orice zi si orice ora, exceptand duminica si orele foarte tarzii.
Suntem 2 amici, deci avem un interval mare de disponibilitate.
Daca se aduna mai multi doritori venim si in alte orase vecine fara costuri aditionale pentru voi.

In caz ca va intrebati cat "tine" aceasta dezinfectare :

Producatorul acestei solutii profesionale recomanda odata la 1 an o astfel de igienizare, dar suntem in Romania asa ca eu zic ca o perioda de 9 - 10 luni ar trebui sa fie ok, depinzand si de nivelul de "infectie" si de intretinere a masinii. Am vazut masini carora nu le-au fost schimbate filtrele de polen de cand sunt, am vazut evaporator la care nu se mai vedeau aripioarele de racire de cat namol era pe el.

Cum functioneaza ?
Se porneste ventilatorul de la AC si se da pe Recirculare, cu usile logic inchise aparatul isi face treaba vaporizand substanta intr-o ceata de particule <=5 microni, amplasat la pedalier pe unde aerul este tras si recirculat prin sistem si habitaclu.
Aparatul semnalizeaza automat cand treaba e gata, noi pana atunci stam la o cafea sau un suc si la barfe :cap:.

Aveti aici un mic clip de prezentare
http://www.youtube.c...player_embedded

Renuntati la odorizante, braduleti, etc !

Ca sa nu fac acest post si mai lung decat e deja, va dau doar un link http://www.google.ro.......utare&meta=

Multumesc anticipat
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users